Windows Live Belux tips & tricks

Ga Verder met Office in Hotmail

Posted on: februari 23, 2011


Alles onder controle

Windows Live SkyDrive biedt veilige online opslag voor Microsoft Office-bestanden, met wachtwoordbeveiliging en machtigingen die aangepast kunnen worden.

Bestanden veilig opslaan en delen

Bewaar maximaal 25 GB aan bestanden op SkyDrive, met een maximumgrootte van 50 MB per bestand. Je bestanden worden tijdens het uploaden beveiligd met een HTTPS-verbinding. Als de bestanden eenmaal online zijn, kun je deze betrouwbaar delen. Je hebt volledige controle over wie de bestanden mag bekijken of bewerken.

Delen met een groep

Deel een bestand, een hele map of zelfs een paar mappen met personen van je keuze. Met de schuifregelaar kun je gemakkelijk aangeven met welke mensen je wilt delen.

Delen met bepaalde personen

Als je alleen met bepaalde mensen wilt delen en niet met een hele groep, stel de schuifregelaar dan in op Sommige vrienden en selecteer de naam van de personen met wie je wilt delen. Je kunt personen toestemming geven om bestanden alleen weer te geven, maar ook om bestanden toe te voegen, te verwijderen of details te bewerken. Je kunt je Facebook-account zelfs linken met je Windows Live-account en Office-bestanden delen met je Facebook-contactpersonen.

Ontdek nu Office in Hotmail, het is helemaal gratis!

Office Web Apps op SkyDrive: De toegang tot je Office-bestanden online beheren

Advertisements

1 Response to "Ga Verder met Office in Hotmail"

[…] This post was mentioned on Twitter by Microsoft BeLux, Windows Live. Windows Live said: Ontdek alle super handige Office functies die je gratis in #Hotmail kan gebruiken http://bit.ly/hEIjzK #wlivebe […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: