Windows Live Belux tips & tricks

Iemand blokkeren in Messenger? Super simpel!

Posted on: maart 25, 2010


Als je nare, ongewenste berichten ontvangt van een contactpersoon, kan je die persoon direct blokkeren. Je ontvangt geen enkel bericht meer van deze persoon. De persoon blijft wel een Messenger-contact totdat je die effectief verwijdert.

 

Stap 1 Klik met je rechtermuisknop op de alias van de persoon ik kwestie en kies “Contactpersoon blokkeren” in het menu dat verschijnt. Zijn alias wordt vervolgens weergegeven met een rode schuine streep. Hij kan je geen berichtjes meer sturen.
Stap 2 Als je van gedachten verandert, kan je op de zelfde manier deze operatie ongedaan maken. Kies “Blokkering opheffen”. Vervolgens kan de contactpersoon weer berichtjes naar je sturen.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties

  • Tom: Bij mij komt er ook niks te staan. en kan ook niet vinden waar je je kunt aanmelden voor deze functie. ik heb gewoon hotmail en de andere gelinkte ema
  • Windows Live Team Belux: Dag Mokey, Dat is raar. Welke gsm heb je? Op deze site vind je alle info over Hotmail op je gsm: http://windowsliveformobile.com De url die je op je
  • Mokey: Ik krijg enkel een wit scherm...
%d bloggers liken dit: