Windows Live Belux tips & tricks

Win een TempoMusic gsm

Posted on: november 24, 2009


Messenger bestaat tien jaar. Dat vieren we, onder vrienden. Zoals het hoort bij een verjaardag zijn er ook cadeaus. Niet voor Messenger zelf maar voor jou!

Gezelschap: we zijn er dol op. Daarom stimuleren we nieuwe vriendschappen. Met de nieuwe Messenger én met prijzen: 30 TempoMusic packs van Mobistar met een HTC Touch2 smartphone, een LG Cookie of een Samsung U600 gsm. Zo kan je eerst online vrienden maken en ze daarna bellen of sms’en om live af te spreken.

Wist je trouwens dat je vandaag met Messenger gemakkelijker dan ooit vrienden kan importeren vanuit Facebook, LinkedIn of Myspace? Met een simpele muisklik voeg je ze toe in je Messenger of op je Windows Live Profielpagina.

Klik snel door, neem deel aan de wedstrijd en win een TempoMusic pack met een HTC Touch2 smartphone, een LG Cookie of een Samsung U600 gsm.

Advertenties

1 Response to "Win een TempoMusic gsm"

Happy Happy : The best birthdays are in Novevember.Regards 17 november 1966

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties

  • Tom: Bij mij komt er ook niks te staan. en kan ook niet vinden waar je je kunt aanmelden voor deze functie. ik heb gewoon hotmail en de andere gelinkte ema
  • Windows Live Team Belux: Dag Mokey, Dat is raar. Welke gsm heb je? Op deze site vind je alle info over Hotmail op je gsm: http://windowsliveformobile.com De url die je op je
  • Mokey: Ik krijg enkel een wit scherm...
%d bloggers liken dit: