Windows Live Belux tips & tricks

Super verbeteringen op Hotmail

Posted on: maart 13, 2009


Misschien heb je vandaag als gemerkt  dat er iets is veranderd aan de homepage van Hotmail. We hebben deze namelijk wat informatiever en socialer gemaakt:

1. De opslagruimte van Hotmail is vanaf nu niet meer tot 5GB beperkt is, maar deze groeit met je mee, er vanuit gaande dat dit geleidelijk gebeurd en dit is afhankelijk van je behoeften en wel voor normaal persoonlijk gebruik.

2. Je ziet vanaf nu alle updates van je vrienden op de homepage van Hotmail. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat zij aan het doen zijn.  En zoals je al gewend bent in Messenger, de updates zijn niet beperkt tot Windows Live activiteiten. Als je vrienden iets doen op bijv. Twitter, WordPress of Flickr is dat hier ook te zien en binnenkort komt daar ook Facebook bij.

3. Er staan ook suggesties voor je netwerk op. Dat zijn vrienden van vrienden die jij aan jouw Windows Live vriendennetwerk kan toevoegen. Je kiest zelf of je hen toevoegt aan je Messenger-lijst of aan je Windows Live-profiel of aan beide.

4. Op de homepage is vanaf nu ook te zien wie er uit je netwerk binnenkort jarig is. Je kunt hem of haar direct feliciteren. Deze informatie komt van het profiel van je vrienden, dus zij moeten dit wel ingevuld hebben.

5. De leukste nieuwtjes van MSN zijn nog steeds te vinden op de homepage, nu rechtsonder op de pagina.

Dat is nog niet alles!
Binnenkort kun je ook je e-mails van al je andere accounts lezen en beantwoorden vanuit je Hotmail, dus heb je alles op één plek. En gebruik je nu nog e-buddy op school om te kunnen chatten, dan hoeft dat binnenkort ook niet meer, want Messenger wordt ook geïntegreerd binnen Hotmail zodat je direct kan chatten vanuit je Hotmail!

Hou deze blog in de gaten …
_________________________________________________________________________________________________

Aangepaste blogpost, met dank aan Arnout Hemel van Microsoft Nederland

Geblogged met Windows Live Writer, installeer gratis

Advertenties

6 Reacties to "Super verbeteringen op Hotmail"

Super ! Net wat ik nodig had !

even wennen maar zal me lukken

is eigenlijk niet zo leuk dat iedereen gelijk kan zien wat je doet of gedaan hebt,en als al die andere waaronder ook facebook er nog bij komt; ben je voor iedereen open boek.was beter met beetje meer privacy.Gaat nu zelfde kant als netlog op.

Dag Irene, om even te reageren op je blog opmerking. Je kan heel goed nog steeds beslissen dat niemand ziet wat je doet hoor. Dat beheer je via de machtigingen op je profielpagina (http://www.windowslive.be). Mvg, het Windows Live Team.

oke vind het tof met die nieuwe verandering marierose

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties

  • Tom: Bij mij komt er ook niks te staan. en kan ook niet vinden waar je je kunt aanmelden voor deze functie. ik heb gewoon hotmail en de andere gelinkte ema
  • Windows Live Team Belux: Dag Mokey, Dat is raar. Welke gsm heb je? Op deze site vind je alle info over Hotmail op je gsm: http://windowsliveformobile.com De url die je op je
  • Mokey: Ik krijg enkel een wit scherm...
%d bloggers liken dit: