Windows Live Belux tips & tricks

Bewaar je MSN Kalender-bijlagen

Posted on: februari 23, 2009


Ik heb eerder al verteld over de splinternieuwe Windows Live Agenda.

In maart begint de migratie van jullie bestaande MSN Kalenders naar Windows Live Agenda. Alleen kunnen bijlagen van vergaderingen of afspraken niet mee worden verplaatst. Ik raad je dan ook aan om voor 1 maart eventuele bijlagen in MSN Kalender te bewaren op je harde schijf of op je SkyDrive.

Als je Outlook Connector 12.0 hebt gebruikt voor synchronisatie van Outlook met je MSN-agenda, is het ook mogelijk om een kopie van de bijlage van de vergadering of het evenement in je Outlook-agenda te downloaden.

Nog iets over Outlook Connector: 12.0, gebruikers moeten upgraden naar de 12.1 versie, die verbinding maakt met Windows Live Agenda vanaf 24 februari.  Vanaf die datum en als je de nieuwere versie nog niet hebt gedownload, zal er elke keer wanneer je Outlook opstart en probeert te synchroniseren met Hotmail worden gevraagd om de Connector bij te werken. Natuurlijk kan je nu ook al een upgrade uitvoeren als je wilt, maar zorg voordat je dit doet er eerst voor dat in Outlook je Kalender wordt gesynchroniseerd met MSN Kalender. Welke manier je ook kiest, je dient Outlook opnieuw te starten na het upgraden zodat de invoegtoepassing correct wordt geïnstalleerd .

Meer (Engelstalige) informatie kan je in de FAQ vinden.

(geblogged met Windows Live Writer)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties

  • Tom: Bij mij komt er ook niks te staan. en kan ook niet vinden waar je je kunt aanmelden voor deze functie. ik heb gewoon hotmail en de andere gelinkte ema
  • Windows Live Team Belux: Dag Mokey, Dat is raar. Welke gsm heb je? Op deze site vind je alle info over Hotmail op je gsm: http://windowsliveformobile.com De url die je op je
  • Mokey: Ik krijg enkel een wit scherm...
%d bloggers liken dit: