Windows Live Belux tips & tricks

Gemakkelijk navigeren op je Space

Posted on: februari 5, 2009


Op Windows Live Spaces is nu ook dezelfde header toegevoegd die je al overal op www.windowslive.be gewend bent. Het zal het navigeren tussen je startpagina, foto’s, SkyDrive etc. een stuk makkelijker maken.

Probeer het zelf uit op je eigen Space.

(geblogged met Windows Live Writer)

Advertenties

5 Reacties to "Gemakkelijk navigeren op je Space"

Ja hoor. Nog een header erbij. Alleen, hoe kom je rechtstreeks op een space. Sinds die laatste updates wordt men meer geconfronteerd met profielgegevens en andere zooi. Dat interreseert me geen ene moer. Vervelend is dat … Over enkele maanden worden weer wat eigenzinnigheden uitgevoerd en komt men nog moeilijker op een space.

Beste, De header is juist toegevoegd om op alle pagina\’s dezelfde navigatie te hebben, om t makkelijker te maken voor mensen om hun foto\’s, spaces, agenda, profiel, startpagina te beheren.Nu wat betreft je vraag: Als je naar je eigen Space wilt gaan, kan je direct vanuit Messenger (op je foto zweven en dan is er een link) ofwel je Space via je http://www.windowslive.be header bereiken. Er zijn verschillende manieren om snel op de Space van iemand anders te komen.Je kan ofwel de URL van de Space van een vriend bookmarken (bijv. http://wlblog.spaces.live.com) voor die van mij. Ofwel via Messenger nr het profiel van je vriend gaan door te klikken op de link die je ziet verschijnen als je op de afbeelding zweeft, vanaf het profiel van je vriend kan je direct naar zijn Spaces gaan.Onthoudt gewoon http://www.windowslive.be als centrale link vanwaar je toegang hebt naar je mail, je Space, je profiel en al je contactpersonen. Ik hoop dat dit duidelijk is en aan je wensen tegemoet komt.Groetjes,Annemarie

Da\’s allemaal waar. Maar daarmee moet je nog steeds via veel omwegen op een space komen. En nu is er nog een header bij. Gewoon sraight op een space komen, dat bedoel ik. Wat heb ik nou aan een profiel. Daar staat steeds hetzelfde ingevuld. Of updates van anderen die mij niet interreseren.

Hallo,Wel leuk omdat te weten

hello ,da\’s cool jullie ding ma ik begrijper niks van ma ja, t\’is leuk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: