Windows Live Belux tips & tricks

Super simpel foto’s en bestanden delen

Posted on: december 30, 2008


Bestanden en foto’s delen is dankzij Windows Live Photos en SkyDrive nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kan nu tot wel 25 gigabytes van gegevens, foto’s en bestanden online opslaan en delen met familie, collega’s en vrienden.Het delen van foto’s is enorm populair bij veel mensen en is dan ook een belangrijk onderdeel van Windows Live geworden. De opties en de mogelijkheden tot delen van foto’s is veel uitgebreider geworden dankzij de meest recente updates van Windows Live. Je kan:
– van verschillende foto’s één landscape foto maken;
– albums creëeren en foto’s taggen in Windows Live Photo Gallery op je PC;
– foto’s direct delen in een Messenger chat-sessie, foto’s en foto-albums;
– mooie online diavoorstellingen delen met Windows Live Mail- en Hotmail;
– albums met ‘getagde’ vrienden delen dankzij de enorme online ruimte van SkyDrive en Photos.
Verder zijn er de meer algemene bestandstypen die je misschien wel wilt delen. Dat kan in real-time door ze in een gespreksvenster in Messenger te slepen of wanneer je wilt door ze op internet te delen met je contactpersonen.
Met SkyDrive is het super eenvoudig om bestanden op te slaan en te delen via internet. Je hebt in feite een persoonlijke “ vaste schijf op het internet ” en je beslist zelf wie toegang krijgt tot welke mappen op die vaste schijf.  Machtigingen kunnen alleen-lezen zijn ofwel de mogelijkheid bevatten om bestanden te downloaden en te wijzigen.  Je kan bestanden delen met mensen ongeacht of ze wel of geen Windows Live ID hebben.In de laatste paar versies van Messenger was er de functie gedeelde mappen, waardoor je bestanden, video’s en foto’s met je contactpersonen kon delen. Wat we geleerd hebben is dat de meeste mensen dit gebruikten om foto’s te tonen aan vrienden terwijl ze aan het chatten waren. Vandaar dus de fonkelnieuwe foto-delen-ervaring in Messenger.  We hebben ook geleerd dat sommige mensen graag meer algemene bestanden met elkaar delen, maar dat men niet altijd tegelijkertijd online is. Het handige van SkyDrive is dat er automatisch een mailtje gestuurd wordt naar de persoon of personen die je toegang hebt gegeven tot een gedeelde map en zij kunnen die bekijken wanneer ze willen.In de nieuwe versie van Messenger zijn er koppelingen naar SkyDrive in het gespreksvenster geïntegreerd. Daar klik je op bestanden > bestanden online  publiceren en je komt op je SkyDrive terecht, waar je mappen kan maken, bestanden kan uploaden en bepalen wat je wil delen met je contactpersonen.
Kortom, met vanaf je Windows Live Homepage zijn Photos en SkyDrive heel makkelijk te vinden.
Je kan er je fotoalbums delen met één of meerdere mensen en dat alles vanaf één plek. Het is al net zo gemakkelijk als het slepen van je bestanden naar een map op je persoonlijke SkyDrive. Op je SkyDrive en Photos overzichten kan je alle bestanden of foto’s zien, alsmede alle updates van uw vrienden of contactpersonen in hun SkyDrive waartoe jij ook toegang hebt.Hopelijk zullen al deze opties voor het delen van bestanden je een leukere ervaring bieden bij het u delen van foto’s. Wacht niet langer en deel je foto’s van de kerst-, eindejaars- en al je andere feestjes. Graag horen we hoe je bestanden deelt en welke functies je graag nog toegevoegd zou zien in toekomstige Windows Live producten.De beste wensen voor 2009!

Advertenties

1 Response to "Super simpel foto’s en bestanden delen"

jama !!!! het was zo makkelijker zenne :d

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties

  • Tom: Bij mij komt er ook niks te staan. en kan ook niet vinden waar je je kunt aanmelden voor deze functie. ik heb gewoon hotmail en de andere gelinkte ema
  • Windows Live Team Belux: Dag Mokey, Dat is raar. Welke gsm heb je? Op deze site vind je alle info over Hotmail op je gsm: http://windowsliveformobile.com De url die je op je
  • Mokey: Ik krijg enkel een wit scherm...
%d bloggers liken dit: