Windows Live Belux tips & tricks

Werp live een blik op je e-mails dankzij de preview tab

Posted on: november 23, 2007


Het preview-luik is een van de dingen aan deze nieuwe versie die ik razend praktisch vind. Het laat je toe om je e-mails te lezen zonder ze te openen: je wint er ongelooflijk veel tijd mee. De nieuwe Hotmail is waarempel gemaakt voor wie onverbeterlijk lui is.

Eens het luik weergegeven is, kan je er de plaats voor kiezen: onderaan of rechts (klik op Opties rechtsboven op je scherm, daarna op “Leesvenster”). In functie van de breedte van je scherm kan je met behulp van je muis ook de grootte van je leesvenster kiezen!

P.S.: Om het leesvenster te activeren, moet je overstappen naar de “volledige versie” van Windows Live Hotmail (geen paniek, ’t is gratis) door op Opties te klikken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties

  • Tom: Bij mij komt er ook niks te staan. en kan ook niet vinden waar je je kunt aanmelden voor deze functie. ik heb gewoon hotmail en de andere gelinkte ema
  • Windows Live Team Belux: Dag Mokey, Dat is raar. Welke gsm heb je? Op deze site vind je alle info over Hotmail op je gsm: http://windowsliveformobile.com De url die je op je
  • Mokey: Ik krijg enkel een wit scherm...
%d bloggers liken dit: