Windows Live Belux tips & tricks

Web 2.0 voor je mailbox

Posted on: november 23, 2007


Tot nog toe lieten de heersende technologieën het gebruik van bepaalde manipulaties op het Web niet toe, zoals de ‘drag and drop’ of de rechtermuisklik.
Met de integratie van de recentste technologieën in Windows Live Hotmail kan je voortaan klikken op de e-mail van je keuze, de muisknop ingedrukt houden en vervolgens het bericht in kwestie naar de bestemming van je keuze slepen!
Da’s alvast een stuk makkelijker dan… “Ik vink deze e-mail aan, dan ‘verplaatsen naar’, dossier ‘promotie Noorse zwembaden’, ‘bevestigen’… Niet?

Een ander voordeel is de mogelijkheid om de ‘rechtermuisklik’ te gebruiken om te antwoorden, over te dragen, te schrappen, af te drukken…  Gewiekst, niet?

P.S.: Om de Web 2.0-functies te bekomen, moet je overstappen op de “volledige versie” van Windows Live Hotmail (geen paniek, ’t is gratis) door op Opties te klikken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties

  • Tom: Bij mij komt er ook niks te staan. en kan ook niet vinden waar je je kunt aanmelden voor deze functie. ik heb gewoon hotmail en de andere gelinkte ema
  • Windows Live Team Belux: Dag Mokey, Dat is raar. Welke gsm heb je? Op deze site vind je alle info over Hotmail op je gsm: http://windowsliveformobile.com De url die je op je
  • Mokey: Ik krijg enkel een wit scherm...
%d bloggers liken dit: