Windows Live Belux tips & tricks

Linked ID’s: snel schakelen tussen all je Windows Live accounts

Posted on: november 23, 2007


De Windows Live Account pagina’s zijn vernieuwd. En naast een nieuwe look en feel, is ook de functionaliteit onderhanden genomen. Vanaf vandaag is het mogelijk je Windows Live ID’s te koppelen. Heel praktisch, omdat je zo in een paar stappen snel overzicht over al je accounts hebt.

Het enige dat je hoeft te doen is na het aanmelden met je account, is op Gekoppelde Windows Live ID’s klikken, even je andere accounts opgeven en opslaan.

Wat zijn nou de voordelen van Linked ID’s?

Wanneer je je accounts hebt gekoppeld, kun snel schakelen tussen je accounts. Ben je je Windows Live Hotmail aan het bekijken en ben je nieuwsgierig naar de mail in je andere Postvak IN, kun je eenvoudig door middel van het drop-down menu in de rechterbovenhoek van je mailaccount naar je andere mailbox navigeren.

Een nadeel is wel dat Linked ID’s nog niet samenwerkt met alle diensten van Windows Live. Op de Gallery en home.live.com kun je er nog geen gebruik van maken. Natuurlijk moet je met linked ID’s wel extra op de beveiliging van je account letten – en geen accounts koppelen waar verschillende mensen toegang toe hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: