Windows Live Belux tips & tricks

Hotmail update

Posted on: november 23, 2007


Zoals we eerder al vermelden heeft Windows Live Hotmail een upgrade gekregen met een een grootte 5GB-mail box. Heb je een Plus account, dan is deze vergroot naar 10 GB.

Maar er zijn nog meer veranderingen…

Auto reply: Voor als je een tijdje afwezig bent of bijvoorbeeld op vakantie gaat is het handig om automatisch een berichtje aan je vrienden te sturen om ze te laten weten dat je niet je mail beantwoord of dat het een paar dagen duurt voordat je je mail beantwoord. Wel zo netjes toch?

Voor de volledigheid, we sturen deze berichten niet door aan mensen die jij hebt aangegeven als contactpersonen waarvan je geen mail wilt ontvangen. Standaard is ingesteld dat alleen mensen in jou contactlijst deze berichten krijgen.

Doorsturen: Vele mensen hebben meerdere Windows Live Hotmail accounts voor de verschillende doelen. Maar het is niet altijd even handig in te loggen op de verschillende. In de updated versie is het mogelijk om je e-mails door te sturen vanuit je gratis Hotmail naar een andere Hotmail account. Indien je een Plus account hebt, kan je ook naar andere dan Hotmail accounts sturen. In de nabije toekomst zullen we het aantal mogelijkheden om meerdere accounts makkelijk te beheren uitbreiden zodat je nog makkelijker je e-mail kan beheren.

Accounts beheren: Heb je kinderen? Als ouder wil je tot een zekere hoogte controlleren met wie je kind communiceert. Windows Live Hotmail  stelt je in staat in combinatie met OneCare Family Safety op 3 niveau’s Hotmail voor je kind te beheren. Momenteel is dit alleen in een paar landen beschikbaar en Nederland komt over 2 maanden aan de beurt. Hotmail is er al klaar voor!

Inbox: Met de nieuwste versie van Windows Live Hotmail geven wij gebruikers de mogelijkheid gelijk naar het inloggen naar de Inbox te gaan. Het Vandaag scherm met daarop het laatste nieuws, de updates van vrienden en Spaces zul je dan niet zien.

Dubbele contacten: Mensen hebben meerdere e-mailadressen van dezelfde persoon. Met de update van Windows Live Hotmail is er ook de mogelijkheid gekomen door op 2 contactkaarten te selecteren de inhoud daarvan met een klik samen te voegen naar 1 contactkaart. Is wel zo overzichtelijk.

Afspraken: We zijn bezig met het verbeteren van de kalenderfunctie. Maar een van de gebruikersvragen die we kregen was het mogelijk maken om bv Outlook Afspraken te accepteren in Windows Live Hotmail en deze automatisch in de kalender te plaatsen. Het zat al in de oude versie van MSN Hotmail maar bij deze zit het in Windows Live Hotmail.

Advertenties

5 Reacties to "Hotmail update"

Welcome to enter (wow gold) and (wow power leveling) trading site, (wow gold) are cheap, (wow power leveling) credibility Very good! Quickly into the next single! Key words directly to the website click on transactions! -108953622506998

Amberdigital Branch,Southern Stars Enterprises Co is specializing in the development and manufacturing of screen advertisings, digital sign, digital signages and LCDs. Established in 1996, we have explored and developed the international market with professionalism. We have built a widespread marketing network, and set up a capable management team dedicated to provide beyond-expectation services to our customers.

amberdigital Contact Us
Southern Stars Enterprises Co (Hong Kong Office)
Add:3 Fl, No.2, Lane 2, Kam Tsin Tsuen, Sheung Shui, Hong Kong
Tel:+852 2681 4099
Fax:+852 2681 4586
Southern Stars Enterprises Co (Shenzhen Office)
Add:DE, 16/F, Building 2, Nanguo Tower, Sungang Road, Shenzhen, China
Tel:+86 755 2592 9100
Fax:+86 755 2592 7171
E-mail:sstar@netvigator.com
website:www.amberdigital.com.hk
alibaba:amberdigital.en.alibaba.com[b

Warcraft game like this to (World of Warcraft gold) and (wow gold)! Price concessions, credibility is also good!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties

  • Tom: Bij mij komt er ook niks te staan. en kan ook niet vinden waar je je kunt aanmelden voor deze functie. ik heb gewoon hotmail en de andere gelinkte ema
  • Windows Live Team Belux: Dag Mokey, Dat is raar. Welke gsm heb je? Op deze site vind je alle info over Hotmail op je gsm: http://windowsliveformobile.com De url die je op je
  • Mokey: Ik krijg enkel een wit scherm...
%d bloggers liken dit: