Windows Live Belux tips & tricks

Demo Windows Live Fotogallerij

Posted on: november 23, 2007


Een van de producten van de Windows Live Suite, is de Windows Live Fotogallerij. Het is een gratis en eenvoudig product waarmee je snel je foto’s kan organiseren. Maar het kan eigenlijk nog veel meer.

Een van onze persoonlijke fvaorieten opties is de Panorama Stitch. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van Microsoft’s PhotoSynth Technology. Het maakt niet uit hoeveel foto’s je hebt, ze kunnen zowel horizontaal als verticaal deeluitmaken van de collage, de panorama functie plakt ze keurig aan elkaar.

Om aan te geven hoe makkelijk en snel dit gaat zie hieronder een paar plaatjes vanuit downtown Toronto. In het filmpje kan je zien hoe snel ze aan elkaar geplakt kunnen worden en verder geoptimaliseerd kunnen worden. Zelfs als je niet precies overlappende vlakken hebt, vanuit verschillende hoeken fotografeerd, of andere ISO of sluitertijden hebt, alle foto’s komenkeurig bij elkaar.

Maar het echte bewijs is als je het zelf doet en je nieuwe panorama foto’s op je Windows Live Space zet.

Windows Live Photogallerij is geschikt voor Windows XP SP2 en Vista. Vista heeft al een gallerij functie maar de Windows Live Gallerij is dit enheeft extra functies zoals de panorama functie. Reden genoeg om hem te installeren dus.  

 

http://images.video.msn.com/flash/soapbox1_1.swf

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties

  • Tom: Bij mij komt er ook niks te staan. en kan ook niet vinden waar je je kunt aanmelden voor deze functie. ik heb gewoon hotmail en de andere gelinkte ema
  • Windows Live Team Belux: Dag Mokey, Dat is raar. Welke gsm heb je? Op deze site vind je alle info over Hotmail op je gsm: http://windowsliveformobile.com De url die je op je
  • Mokey: Ik krijg enkel een wit scherm...
%d bloggers liken dit: